Luistertip A2 : Alcalingua Radio ELE

Ben je al wat verder gevorderd, maar gaan de nieuwslezers op de Spaanse radio je toch écht te snel? Dan zijn de podcasts van de Alcalingua misschien iets voor jou. Deze zijn speciaal gemaakt voor buitenlanders die Spaans leren.

 

Elke podcast duur bijna een uur en bestaat uit enkele nieuwsitems, een gesprekje met wat cursisten van de taalschool en nog wat culturele en taaltechnische items. Wanneer je een flink deel van de A2 cursus achter de rug hebt zijn deze podcast grotendeels wel te volgen. Het voordeel is, dat je ze zo vaak kunt beluisteren als je maar wilt. Ook downloaden is mogelijk.

 

 

In de aflevering van maart 2017 zijn de gastsprekers twee taalcursisten afkomstig uit China. Als je het Chinese accent toch een te grote uitdaging vindt om te volgen, kun je minuut 6:30 t/m 36:30 gerust overslaan. Maar verder is het programma zeker de moeite waard. Ook de afleveringen van de vorige maanden kun je nog terugluisteren. Prima luisteroefening en je steekt er nog wat leuke cultuurweetjes van op ook. ¡Se recomienda!

Klik op het plaatje hieronder om de uitzending van maart 2017 te beluisteren.

Reactie schrijven

Commentaren: 0