Overzicht alle Spaanse cursussen

Op een leuke manier Spaans leren

Spaans voor op vakantie, voor het werk, of gewoon omdat je Spaans een mooie taal vindt? Vind je een prettige sfeer belangrijk, maar je wilt wel vooruitgang boeken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij QueBueno starten drie keer per jaar beginnerscursussen Spaans op diverse niveaus. Heb je al eerder Spaanse les gehad of op een andere manier Spaans geleerd? Er zijn mogelijkheden om tussentijds of op een hoger niveau in te stromen. Naast de groepslessen verzorgen wij ook Spaanse cursussen voor bedrijven. Hieronder vind je een overzicht van ons cursusaanbod.


Spaans beginners

Niveau: A1
Tempo: normaal

Dit is een goede basiscursus voor iedereen die Spaans wil leren. Je kunt er alle kanten mee op. Wil je Spaans leren voor de vakantie, voor het werk of als hobby? Dan geeft deze cursus je een prima start. Deze cursus start drie keer per jaar.

Spaans lichtgevorderd

Niveau: A2
Tempo: normaal

Heb je al een cursus Spaans (beginners) op A1-niveau afgerond? Dan heb je een mooie basis gelegd voor de volgende stap. In deze cursus gaan we op weg naar niveau A2. Hiervoor gebruiken we de lesboeken van Con Gusto 2.

Spaans gevorderd

Niveau: B1 of B2
Tempo: normaal

Heb je het Spaans al op A2-niveau onder de knie? En wil je nog een stapje verder? Dan is onze B1/B2-cursus misschien iets voor jou. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Dan kijken we of je kunt instromen.'Met Spaans maak je nieuwe vrienden'


Hoe groot is de groep?
We werken met kleine groepen van 4-10 personen. De cursus gaat door als het minimumaantal van 4 personen is bereikt. Geef daarom als het even kan een tweede en derde voorkeur door voor de lesavond/lestijd. Uiterlijk 1 week voor de startdatum (meestal eerder) krijg je definitief bericht of de cursus doorgaat. Heb je vrienden of vriendinnen die ook Spaans willen leren? Schrijf dan samen in! 

 


Al eerder Spaans gehad?
Heb je al eerder Spaanse les gehad of op een andere manier Spaans geleerd? Soms is het mogelijk om tussentijds of op een hoger niveau in te stromen. Maak een afspraak voor een gratis test en intakegesprek. Dan kijken we wat jouw niveau is.