Overzicht alle Spaanse cursussen

Op een leuke manier Spaans leren

Spaans voor op vakantie, voor het werk, of gewoon omdat je Spaans een mooie taal vindt? Vind je een prettige sfeer belangrijk, maar je wilt wel vooruitgang boeken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij QueBueno starten drie keer per jaar beginnerscursussen Spaans op diverse niveaus. Heb je al eerder Spaanse les gehad of op een andere manier Spaans geleerd? Er zijn mogelijkheden om tussentijds of op een hoger niveau in te stromen. Naast de groepslessen verzorgen wij ook Spaanse cursussen voor bedrijven. Hieronder vind je een overzicht van ons cursusaanbod.


Spaans beginners

Niveau: A1.1
Tempo: normaal
Start: v.a. 25 sep. 2017

Dit is een goede basiscursus voor iedereen die Spaans wil leren. Je kunt er alle kanten mee op. Wil je Spaans leren voor de vakantie, voor het werk of als hobby? Dan geeft deze cursus je een prima start. Deze cursus start drie keer per jaar.

Spaans in rustig tempo

Niveau: A1.1
Tempo: rustig
Start: januari 2018

In deze groepslessen houden we een rustig tempo aan. Zo kunnen we extra veel oefenen in de klas en krijgt de lesstof meer tijd om te bezinken. Ook met deze cursus Spaans voor beginners werken we uiteindelijk toe naar het niveau A1.

Spaans lichtgevorderd

Niveau: A2.1
Tempo: normaal
Start: v.a. 26 sep. 2017

Heb je al een cursus Spaans op A1-niveau afgerond? Dan heb je een mooie basis gelegd voor de volgende stap. In deze cursus gaan we op weg naar niveau A2. We gebruiken dezelfde interactieve lesmethode als in de beginnerscursus.Hoe groot is de groep?
We werken met kleine groepen van 4-10 personen. De cursus gaat door als het minimumaantal van 4 personen is bereikt. Geef daarom als het even kan een tweede en derde voorkeur door voor de lesavond/lestijd. Uiterlijk 1 week voor de startdatum (meestal eerder) krijg je definitief bericht of de cursus doorgaat. Heb je vrienden of vriendinnen die ook Spaans willen leren? Schrijf dan samen in! 

 


Al eerder Spaans gehad?
Heb je al eerder Spaanse les gehad of op een andere manier Spaans geleerd? Soms is het mogelijk om tussentijds of op een hoger niveau in te stromen. Maak een afspraak voor een gratis test en intakegesprek. Dan kijken we wat jouw niveau is.


'Met Spaans maak je nieuwe vrienden'