Privéles Spaans


Spaanse taalcursus afgestemd op jou!


Met privélessen Spaans kan een leraar zich echt richten op jou, jouw leersnelheid en wat jij nodig hebt en uit de les wilt halen, terwijl met groepslessen altijd wat geschipperd zal worden: de leraar moet immers rekening houden met alle groepsleden. Dit kan betekenen dat een groepsles wat te langzaam gaat, maar ook dat je juist op je tenen moet lopen om alles te begrijpen en bij te houden.

 

De voordelen van een privécursus Spaans op een rijtje:

  • De leraar kan zich beter richten op jou dan bij groepslessen.
  • Het tempo en de exacte inhoud van de lessen is daardoor meer afgestemd op jouw wensen, snelheid en manier van leren.
  • De lessen zijn intensiever, doordat er geen tijd wordt verloren aan het groepsproces.
  • Je kunt lessen flexibel plannen. Afhankelijk van onze beschikbaarheid proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeurstijden.
  • Je kunt zoveel lessen nemen als je zelf wilt.
  • Je kunt meerdere lessen per week nemen, voor een intensieve taalcursus.

Spaanse les op maat

Omdat ieders situatie verschilt hebben we geen vaste cursusduur voor onze privélessen. De ene leerling wil snel een woordje Spaans spreken omdat hij of zij in een Spaanstalig land op vakantie gaat, een ander heeft Spaans nodig voor zijn werk of studie, en een derde heeft een tweede huis in Spanje en wil steeds beter communiceren met de lokale bevolking. Iedere individuele klant vergt een andere aanpak! 

Gratis intake

Graag nodigen we je uit voor een gratis en vrijblijvende proefles van een half uur, zodat we elkaar leren kennen, jij meer inzicht krijgt in de lesmethode en de leraar in jou. Nadien kunnen we samen een geschikte route uitstippelen en eventuele vervolglessen inplannen, rekening houdend met de dagen en tijden waarop jij beschikbaar bent!

Prijs privélessen

Onze privélessen kosten tijdelijk € 40 per lesuur (75 minuten). Je kunt zelf kiezen hoeveel lessen je in totaal en wekelijks wilt nemen. We zouden deze lessen op flexibele dagen en tijden kunnen aanbieden.