Tapitas de español

Een kennismaking met de Spaanse taal in de vorm van 'tapitas'

Kleine, maar fijne hapjes met verschillende smaken. En als je aandachtig proeft, blijft de smaak lekker lang hangen. Ga je op vakantie naar een Spaanstalig land? Dan heb je er straks meteen al plezier van. Ben je gewoon nieuwsgierig of Spaans leren iets voor jou is? Dit is een leuke manier om het eens te proberen.Deze eenmalige workshop is geschikt voor echte beginners, die nog nooit Spaanse les hebben gehad. Ben je allang van plan om eens Spaans te gaan leren, probeer het dan eens met deze workshop. Wie weet krijg je de smaak te pakken! Als je wilt, kun je dit voorjaar meteen starten met een cursus Spaans voor beginners. Maar eerst een leuk voorproefje...


Wat staat er op het menu?
Begroetingen, uitspraak, eten en drinken, boodschappen doen en wat getallen. Handig om het ijs te breken en om bij de bakker, op de markt of in het restaurant kenbaar te maken wat je wilt in het Spaans. Daarmee heb je in Spaanstalige landen meteen een streepje voor.

Geen grammatica
Dit is een workshop met handige tips en kant-en-klare formuleringen, om meteen in de praktijk te gebruiken. Grammaticale regeltjes laten we achterwege.

Wat krijg ik?
workshop van 2¼ uur, inclusief 15 minuten pauze
lesmateriaal
kopje koffie of thee
leslokaal met airco/verwarming
gratis parkeren

Wat heb ik nodig?
een goed humeur
zin om iets te leren

Dat is alles!

 

Datum workshop:
Woensdag 14 augustus
van 18.45 tot 21.00 uur

 

Wat kost het?
Ter kennismaking betaal je voor onze 'Tapitas' workshop slechts € 20.

Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je lesgeld, als je daarna besluit om een cursus Spaans voor beginners te volgen.Hoe groot is de groep?
Tijdens de reguliere Spaanse cursussen werken we met kleine groepen van 4-10 personen. Omdat dit een eenmalige workshop is, kan de groep iets groter zijn. Dus heb je vrienden of vriendinnen die ook Spaans willen leren? Schrijf dan samen in!

Smaakt het naar meer?
Informeer dan na afloop van de workshop vrijblijvend naar onze andere Spaanse cursussen.


'Met Spaans heb je een streepje voor!'