Over QueBueno

We hebben maar één doel, en dat is jou helpen om het Spaans onder de knie te krijgen. Op een praktische én leuke manier. Tijdens de les laten we je meteen oefenen met alles wat je nieuw leert. Wel moet je thuis ook nog wat doen, want anders zakt alles snel weer weg. Urenlang blokken hoeft niet, maar bijvoorbeeld om de dag een kwartiertje à 20 minuten oefenen helpt écht. Dan zal je zien dat je snel vooruitgaat. Tijdens de les wordt in het begin nog veel Nederlands gesproken. Heel geleidelijk aan wordt het Spaans echter steeds meer de voertaal. Dat gaat vrijwel ongemerkt, omdat we rekening houden met wat je op dat moment aankan. Wij hebben bewust gekozen voor een kleinschalige opzet. We werken met kleine groepen en hanteren voor de cursussen verschillende tempo's (rustig, normaal of intensief). 

Lesmethodes

Iedere taalschool heeft zo haar favoriete methodes. Wij gebruiken voor de beginners- en zomercursussen ons eigen lesmateriaal. Voor de vervolgcursussen hebben we bestaande les- en werkboeken geselecteerd. Vaak vullen we die nog aan met extra (les)materiaal. Maar je hoeft niets zelf uit te printen. Alle lessen zijn interactief van opzet. Tenslotte leer je een taal om te kunnen communiceren. Lui achterover leunen en de les over je heen laten komen, is er dus niet bij. Je moet actief aan de slag!

Lesduur

Voor de reguliere (beginners)cursussen verdelen we de cursus in minimaal 3 lesblokken van 10 lessen van 1¼ uur. Afhankelijk van de cursusgroep kan daar in overleg met de docent vanaf worden geweken. Bij ons staat voorop dat je komt om Spaans te leren. Wanneer het tempo voor een groep nét te hoog ligt, is een tandje lager eventueel een optie. Want zoals al eerder vermeld: ons doel is dat je Spaans leert en daarvoor zetten we alle zeilen bij. Maar… uiteindelijk moet je het wél zelf doen. En echt, dat kan je: ¡Sí que puedes!'Leer Spaans en maak nieuwe vrienden'