2016: Eindtest A1 - ¡Felicidades! Femke, Olivier & Jessica


2016, Jessica uit Oosterhout
Ik vind de lessen prima, leuk dat er zoveel afwisseling is in de opdrachten. Zoals eerder aangegeven mag wat mij betreft alles in het Spaans. Dit vergeet ik zelf echter ook regelmatig, maar als je in de les eraan herinnert zou worden dat je Spaans en alleen maar Spaans moet praten, dan pak je het denk ik beter op en is ook meer vergelijkbaar met de mogelijke echte (vaak ongemakkelijke) ervaring in het buitenland. Verder alles dikke mik en helemaal prima! Niks meer aan veranderen.

2016, Carina uit Zevenbergen
Allereerst een erg fijne lesmethode. Duidelijk en overzichtelijk! Caroline (docente) zorgt naast deze lesmethode, dat je Spaans op een zeer goede en leuke manier kunt leren. Ik ga elke week met plezier naar de les en kom thuis met duidelijke en heldere informatie + tips. Caroline is erg duidelijk in haar uitleg en zorgt dat je lastige lesstof kunt onthouden aan de hand van "ezelbruggetjes". Ze houdt de lessen levendig door je er veel in te betrekken en afwisseling te creëren in luisteren en spreken. Met deze lessen weet ik dat mijn doel, om te kunnen praten met m'n bio-ouders in Colombia zeer haalbaar is.

Eindtest A1 - ¡Felicidades! Rian en Carina

2016, Daphne uit Breda
Erg leuk! Goed te volgen en leuke groep.

2016, Esmeralda, Breda
Open, prettig en echt volwassenonderwijs. Vragen worden duidelijk beantwoord en uitleg net zo lang gegeven als nodig is. Daarnaast leuke methodes om bepaalde oefeningen in te prenten.

2016, Ronald uit Breda
Aandacht voor de cursisten en leuke lessen.

2016, Jasper uit Breda
Ik kan niet anders zeggen dat de cursus perfect georganiseerd is. Als mijn drukke agenda het toelaat ga ik ook door naar Con Gusto 2.1 in het najaar. Ga zo door!

Eindtest A1 - ¡Felicidades! Jasper en Twan

2016, Jasper uit Breda
Ik kan niet anders zeggen dat de cursus perfect georganiseerd is. Als mijn drukke agenda het toelaat ga ik ook door naar Con Gusto 2.1 in het najaar. Ga zo door!

2016, Yvonne uit Etten-Leur
Ik heb met veel plezier en enthousiasme de cursus Con Gusto 1.1 gevolgd. Het was voor mij lang geleden dat ik in de "schoolbanken" had gezeten en ik zag er erg tegenop. Het is mij heel erg meegevallen en vooral de manier van lesgeven. Alles is heel duidelijk, heel interactief en ook nog eens heel gezellig. In de lessen zelf heb ik erg veel informatie gehad die ik in de boeken niet heb teruggevonden. De praktijk is nu eenmaal anders dan de theorie. Ik ga zeker met net zoveel enthousiasme door met de vervolgcursus (1.2).

2016, Demet uit Etten-Leur
Leerzaam en een gezellige sfeer. Ik vind het lesboek erg leuk om in te werken en de e-mails die we krijgen met extra leerstof en oefenstof erg leuk.

Eindtest A1 - ¡Felicidades! Melanie & Jan

2016, Jan uit Breda
Zeer professioneel en gastvrij. Diverse lees- en filmmateriaal wat geleend kan worden. Koffie-, thee en koekje inbegrepen.

2016, Eline & Cynthia uit Teteringen
Eline en ik hebben de cursus als zeer prettig ervaren. Er hing een ongedwongen, gezellige sfeer. De lesstof was goed bij te houden. caroline (docente) was altijd bereid om alle vragen te beantwoorden op welk tijdstip dan ook, zelfs van huis uit via de mail. 

2016, Simone uit Oosterhout
Ik heb de hele cursus (A1+) gevolgd en vond het een fijne cursus. Leuke lessen waarin ik veel heb geleerd; een aanrader!

2016, Ina uit Den Hout
De manier van lesgeven heb ik als heel positief ervaren. Ik ga graag door met de vervolgcursus.

2016, Yvonne uit Breda
Met heel veel plezier heb ik de lessen gevolgd. In een ontspannen sfeer zetten we steeds stapjes in de taal. We mogen fouten maken. Huiswerk helpt om stof nog eens door te nemen. Veel geduld, er wordt steeds met enthousiasme uitleg gegeven!

2016, Vanya uit Breda
De cursus Spaans wordt op een leuke manier gegeven. Met het juiste aantal cursisten (niet te veel). Het wordt goed uitgelegd. De Memrise app is een handige tool (hulp). Lesmateriaal is ook leuk en goed te maken.

2016, Anouk uit Breda
De cursus wordt op een prettige manier gegeven. De gebruikte lesmethode zoals de boeken en de audio cd zijn erg leuk om te doen.

2016, Marieke uit Breda
Leuke lessen. Iedereen heeft veel geduld en het is een leuke groep. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd.

2016, Menno uit Breda
Gezellige en ontspannen sfeer. Goede uitleg, ook als je iets niet gelijk begrijpt.

2016, Arjan uit Moerdijk
Erg leerzaam, leuk en het wordt vol enthousiasme gegeven. Het is plezierig om naar de les te gaan.

2016, Wilke uit Wagenberg
Fijne en persoonlijke begeleiding. Er wordt tijd genomen om extra vragen of onduidelijkheden nogmaals te behandelen. Prettige sfeer.

2016, Romanie uit Breda
Prima, duidelijke cursus en geeft veel voldoening. Docente (Caroline) heeft veel kennis van zaken. Zij geeft op een heel prettige manier les. Zeer motiverend.

2016, Elfrie uit Breda
Ik vind het prima lessen. Ik geniet er met volle teugen van. Caroline (docente) doet het erg goed.